Hermetikk og syltetøyglass,gjenbruk...

Jeg har fått litt dilla på blandt annet maisbokser, de tar jeg vare på og liker og dekorere.. Om jeg limer stoff på,innpakkningspapir,glansbilder,sprayer dem,man kan også ha plante oppi..
Det er bare og la fantasien ta overhånd når det gjelder og være kreativ.
Jeg blir inspirert i blader,blogger og bare det og gå rundt i butikker og se meg om. Plutselig kommer jeg på "lurer på om jeg skal gjøre noe slikt..."
Så syltetøyglass,hermetikkbokser samler jeg på for tiden.
Her har jeg brukt dekopagelim og sukker utpå glasset. Men jeg skal også en dag prøve eggehvite inni glasset, og ta sukker oppi, lokket på og riste.. Så får jeg se hva som kommer best ut av de to måtene og gjøre det på..

2 kommentarer:

  1. kjempekult Maria!Eg har åg tenkt å prøva mg på den m sukker inni...Bler spennande å se resultate ditt!:)Eg blei så inspirerte å måtte prøva å "styla" en boks eg åg..:)Såg an jerna på bloggen?:)Takk for kjekke å fine tips!:)klem

    SvarSlett
  2. kjempekult Maria!Eg har åg tenkt å prøva mg på den m sukker inni...Bler spennande å se resultate ditt!:)Eg blei så inspirerte å måtte prøva å "styla" en boks eg åg..:)Såg an jerna på bloggen?:)Takk for kjekke å fine tips!:)klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du akkurat DU besøkte bloggen min;)
Velkommen igjen!