Sengeteppe som min oldemor har laget.. Og et hundre år gammelt vindu..

For en kort tid fikk jeg et nydelig sengeteppe fra min farmor som min oldemor har laget. Dette har jeg på sofaen i stua og passer perfekt inn i min stil.. Det at min oldemor har brukt mange timer i sin tid gjør at det er veldig verdifullt for meg.. Syns det var nydelig..Jeg har kjøpt et hundre/100år gammelt vindu som var fra et verkshotell på Jørpeland,de har pusset det opp og er nettopp nyåpnet.
Gleder meg til og få se det.. Siden vi skal bygge hus og bor midlertidig har jeg ikke fått plassert det helt,derfor står det litt bak tv og inntil veggen slik at ikke min datter skal klare og dytte i det..Da sier det vel pang og glasskår over alt,evt og noen skader på barnet...
Vinduet har 8 ruter,men jeg har ikke fått tatt bilde av hele vinduet.. Barnevennlig må vi ha det selv om vi vil ha pynt.. En fin duk fra butikken 5 høns har jeg hengt over så det ble litt med vinduet..
Og husker dere juletreet jeg laget ifjor.. Det står til pynt, uten julepynt da.. Du ser litt av det på dette bilde. Noen hjerter henger på treet nå..1 kommentar:

  1. Kjekt m gamle ting, spesielt når d har ein historie:)
    Nydelig vindu! Glede meg t å se ka du gjør m d itte kvert.
    klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du akkurat DU besøkte bloggen min;)
Velkommen igjen!